4/24/2017

VIIKKO 16


Maanatai: 7h biologiaa ja kemiaa
Tiistai: 8h biologiaa, kemiaa ja fysiikkaa
Keskiviikko: 10h kemiaa
Ihan oikeasti iski kova vimma laskea!
Torstai: 7h biologiaa, kemiaa ja fysiikkaa
Perjantai: 6h fysiikkaa
Lauantai: 1h monivalintoja
Sunnuntai: 1h monivalintoja
yht. 40h

Viime viikolla tuli tosiaan vastaan se maaginen päivä, kun siirryin kokonaan nelilaskimeen. Olen käyttänyt koko kevään nelilaskinta aina välillä aktiivisemmin ja välillä passiivisemmin, mutta halusin kahlata perustehtävät ensin funktiolaskimella. Syynä tähän lähinnä se, etten tahtonut käyttää aikaa nelilaskimella näpyttelyyn vaan nimenomaan saada mahdollisimman hyvin perustehtäviä käytyä.

Nelilaskimen käyttöönotto ei ole vaikuttanut laskuihin kuin positiivisesti. Olen saanut laskettua jopa monin verroin enemmän tehtäviä ja laskinkikkailut sujuvat joka päivä paremmin. Laskukunto on selvästi kehittynyt, sillä jaksan lukea/laskea paljon enemmän kuin aiemmin. Veikkaan, että tähän vaikuttaa sekin, kun samoihin tuttuihin laskutyyppeihin tarvitsee uudenlaista osaamista.

Fysiikassa olen hiukan enemmän jäljessä, mutta kemia ja biologia ovat aikatauluussa. Luulenpa, että tällä viikolla tuo fysiikkakin pääsee paremmalle tolalle.

Tsemppiä taas uuteen viikkoon!

Ps. tuo viimeinen kuva on lähinnä itselleni muistutukseksi, että käyn tällä viikolla enemmän urheilemassa. Aivot tarvitsevat päivittäisen happiannoksensa keksin sijaan.

2 kommenttia:

  1. Huhhuh, kovia tuntimääriä olet tehnyt! Toivottavasti ahkerointi palkitaan tulevana syksynä :)

    VastaaPoista