6/27/2017

Mitkä fiilikset


Viimeiset päivät ovat kyllä menneet tappavan hitaasti. Olen parhaimmillaan pysynyt puoli tuntia erossa älyvuodon, ylilaudan ja jodelin keskusteluista. Olin nukkunut tosi huonosti, joten tänään, tiistaina, heräsin klo 10. Unihiekkaa oli vielä silmissä, kun selasin keskutelupalstoja puhelimella. Ylilautaan oli trollattu Oulun tulosten tulleen ja kävin katsomassa opintopolusta tuloksia klo 10:10. Okei, homma vielä kesken.

Ei mennyt kuin kymmenen minuuttia ja keskustelupalstalle tuli taas, että tulokset Ouluun ovat tulleet. Olin jo laittanut pannun kuumenemaan ja avasin tietokoneen. En edes osaa kuvitella sitä fiilistä, kun opintopolussa lukee "Opiskelupaikka myönnetty". Kävin nopeasti sammuttamassa lieden ja soitin miehelleni. Samalla onnenkyyneleet valahtivat ja reaktiostani ei olisi voinut heti arvata miten oli käynyt. Olin ihan varma, ettei pisteet riitä. Oikeasti. Isälle ja äidille oli pakko laittaa tekstari, koska en halunnut enempää itkukohtauksia:D

Tässä ei nyt tiedä miten päin olla. Toisaalta ei tahtoisi juhlia ollenkaan ja olla mahdollisimman nöyränä, mutta toisalaalta tahtoisi hyppiä ja pomppia jalat rikki. Tyydyn näiden kahden kombinaatioon ja aion nähdä kavereita. Ehkä tämmöiset sekavat fiilikset ovat ihan okei.

Isot tsempit niille, jotka vielä tuloksiaan odottaa ja onnittelut kanssafukseille. Te, joilla luku-urakka on vasta alkamassa, tehkää ensi vuodesta the sisäänpääsyvuosi. Te pystytte siihen. Kaikki se työ on kuitenkin tän hetken arvoista.

Ilmiantakaahan itsennne ja kertokaa miten kävi. Myös mahdollisia toiveita otetaan vastaan:)

30 kommenttia:

 1. Oikein paljon onnea opiskelupaikasta :) !

  VastaaPoista
 2. Hurjan paljon onnea!!! Oot todellakin paikkasi ansainnut, tuli niin hyvä mieli sun puolesta :) Nyt tyttö hypit ja naurat ja laulat ja juhlit niin paljon kuin huvittaa :D Muistan kyllä itsekin vuoden takaa miten sekaiset oli fiilikset.

  Ihanaa kesän jatkoa ja ONNEA vielä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihan hulluna!♥
   Sun blogi on toiminut hyvänä tsempparina:)

   Poista
 3. Onnea! :D you go girl! :) itse olen about vuoden jo miettinyt että hakisinko sittenkin joskus lääkikseen, en ole vielä päättänyt (tällä hetkellä toisen alan tohtorikoulutettavana). Mutta kivaa seurailla toisten hakuja sillä aikaa kun itse miettii, ja vielä hauskempaa kun joku pääsee! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos:)
   Ainahan sitä kannattaa hakea, jos oikeasti tuntee pienintäkään paloa lääkikseen. Toki ymmärrän, jos opiskelut on niin pitkällä, että haluaa ensin ne katsoa loppuun:) Ikinä ei ole liian myöhäistä päättää toisin.
   Mustakin näitä on kiva seurailla, koska onhan tää tavallaan omanlaisensa prosessi:D

   Poista
 4. Paljon onnea sisäänpääsystä! Oon seurannu sun matkaa ku tiesin sut kaverin kautta! Nähään syksyllä! :) t. Nainen DC Lahdensuo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos:)
   Hyvä löytää tätä kautta kiltalaisia:D

   Poista
 5. Jee hampaalla nähdään syksyllä!! Onnea!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos:) Joo nähään kunhan ilmiannat itses:'D

   Poista
 6. Wau, aivan mahtavaa! Onnea aivan älyttömästi, oot kyllä opiskelupaikkasi ansainnut! <3 Haluun sanoo erityiskiitokset sun blogille ja etenkin tälle postaukselle! Oon seuraillut tätä blogia ihan alusta alkaen ja tää on tuonut mulle tosi paljon motivaatiota tähdätä kohti omia unelmia- eli lääketieteellistä kohti. Tulin tämän postauksen jälkeen niin onnelliseksi että pääsit ja vahvisti vaan omaakin uskoa siihen että mäkin pystyn pääsemään sisään :) Itellä alkaa nyt abivuosi ja aion tehdä älyttömän kovasti töitä et voin joskus itsekin kuvailla tota fiilistä mistä itsekin tässä postauksessa kerroit!

  Onnea vielä kerran, susta tulee huippu hammaslääkäri! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos aivan ihanasta kommentista♥
   Ihan mahtavaa kuulla, että on motivoinut jotakuta:) Sää pystyt tähän!! Hirveesti tsemppiä ensi vuoteen!

   Poista
 7. Tuhannesti onnea! Olen seurannut kirjoituksiasi ja imenyt itseeni tsemppiä omaa matkaani varten, vaikka kyseessä eri ala onkin. Olen niin iloinen puolestasi!

  Minäkin sain unelmieni opiskelupaikan enkä voisi onnellisempi olla! Jäi aamupalat syömättä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja onnea ihan hulluna sullekin!
   Mulle kävi ihan samalla lailla et aamupala jäi väliin:D

   Poista
 8. Paljonpaljon onnea sisäänpääsystä! Niin se kova työ palkitaan, mahtavaa. :) On ollut kiva seurata blogiasi oman luku-urakan aikana, kiitos siitä. Hain itse myös hampaalle ensimmäsitä kertaa tänä vuonna, mutta ovet eivät vielä auenneet minulle (jonka kyllä tiedostinkin). Ehkä ensi vuonna sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:)
   No mut hei, ens vuotta on hyvä lähteä rakentamaan kun oot kumminkin saanut nyt pohjaa alle! Kovat tsemppihalit ens vuoteen!

   Poista
 9. Vitsit, paljon onnea opiskelupaikasta! Ite en vielä päässy, joten uutta yritystä kehiin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:)
   Voi hitsit, mää hirveesti toivoin että säki oisit päässy, kun oon seurannu sun blogia ja nähny kuin paljon oot töitä tehny:(
   Isot tsemppihalit!

   Poista
 10. Voi että, onnea sulle ihan hurjasti opiskelupaikasta. :) itse jäin maaliviivan taakse reilusti ja harmitus on tosi kova. Mietin jo, että jätänkö leikin kesken, kun pisteet eivät riittäneet edes varasijaan. Tosin tiedän, että paukkuja olisi vielä lukea enemmän. Lääkkiskaveri yrittää kovasti tsempata, että ei pitäisi tuijottaa edelliseen tulokseen vaan mennä reilusti eteenpäin. Tuntuu vaan että kaikki on päässyt jo nyt varasijalle sitä ja tätä ja minä olen ainut ressukka joka mokasi totaalisesti :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja usko pois, ymmärrän ton fiiliksen. Jos sulla on vähänkään semmoinen tunne, ettet antanut kaikkeasi, älä anna edellisen kokeen pahoittaa mieltäsi. Mikään ei tunnu paremmalta kuin päästä sisälle, kun on antanut oikeasti sen 110% pääsykokeelle.

   Kun itse hain ensimmäistä kertaa (silloin tosin yleiselle) sain skaalattuja nipin napin 13, enkä päässyt varasijalle. Kävin valmennuskurssin ja luin paljon, mutta annoinko sinä vuonna ihan kaikkeni? No en. Seuraavana vuonna panostin jo reippaasti enemmän ja xx varasija tuli. Samoiten viime vuonna(jolloin en lukenut ihan niin täysillä). Ja nyt ollaan sisällä. Mulla meni monta vuotta sisäistää se, että kokeelle piti antaa 110%.

   Sillä ei ole mitään väliä kuinka pahasti edellinen koe meni, koska se on nyt ohi ja sulla on melkein vuosi aikaa valmistautua seuraavaan:) Suosittelen tilaamaan kokeen itsellesi ja tarkistamaan omat virheet, niistä on hyvä aina lähteä jatkamaan. Sori palopuheesta:D Hirveästi tsemppiä!

   Poista
 11. Onnea paljon! Kova työ on nyt palkittu :D Ja sen verran iso saavutus on kyseessä, että saa hihkua vaikka keskellä tietä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Noo, jos nyt autotietä yritetään välttää:D

   Poista
 12. Paljon onnea opiskelupaikkasta! Aloin seurailemaan blogiasi äitini esimerkistä, sillä itsekin hain tampereen yleiselle ja pääsin nyt toisella hakukerralla! Fiilikset on kyllä mitä mahtavimmat samoin kuin uskon sinulla olevan. Kyllä se kaikki työ oli vaivan arvoista. Tästä myös huomaamme, kuinka innoissani ainakin omat vanhempani ovat olleet koko lääkis-asiasta; äitini on koko kevään kertoillut minulle bloggaavien lääkishakijoiden kuulumisia ja siten pitänyt minut ajantasalla myös sinun kuulumisista. Hyvää kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea koulupaikasta!
   Apuva sulla on ihana äiti:) Ihanaa kesää teille molemmille!

   Poista
 13. Pakko kommentoida kun löytyi kohtalotoveri... Kolme kertaa oon aiemmin hakenut, ja nyt, neljännellä kerralla on opiskelupaikka Kuopion yleiselle hallussa! Fiilis on paras ikinä!!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes onnea! Joskus se on se neljäs kerta, joka toden sanoo:D

   Poista
 14. Moikka! Pääsitkö muuten nyt sisään yhteispisteillä vai koepisteillä? Mietin että kannattaako lähteä korottamaan yo-arvosanoja vielä

  VastaaPoista