5/02/2017

VIIKKO 17


Maanantai: 10h biologiaa ja kemiaa
Tiistai: 5h fysiikkaa (koska tentti)
Keskiviikko: 8h kemiaa ja fysiikkaa
Torstai: 5h biologiaa ja kemiaa
Perjantai: 4h 30min kemiaa
Lauantai: 6h fysiikkaa
Sunnuntai: 1h 30min fysiikkaa
yht. 40h

Pidin eilen pitkästä aikaa ihan oikean vapaapäivän, koska olin lauantain ja sunnuntain iltavuorossa, enkä muutenkaan juhlinut vappua mitenkään. Nukuttiin pitkään ja käytiin vappubrunssilla, mutta loppupäivä katseltiin Breaking Badia avomiehen kanssa.

Vapaapäivä oli kyllä perusteltu, sillä viime torstaina ja perjantaina näkyivät ensimmäiset merkit väsymyksestä. Vaikka jäljellä onkin enää vain Mafynetin kertaustehtäviä, tuntuu koko ajan, etten ehdi tekemään tarpeeksi tehtäviä. Sinällään hiukan hassua, koska koskaan en ole kokeeseen valmistautunut näin hyvin ja silti pelottaa etten ehdi/osaa. Yleensä tuokin stressi helpottaa, kun ottaa kynän käteen ja kokeilee tehdä tehtäviä.

Viimeiset viikot menevät tosiaan Mafynetin avulla kertaamisen parissa. Kemiassa kehitän laskurutiinia ja teen vanhoja pääsykoetehtäviä, fysiikassa on nopeusvarmuusharjoittalua ja biologiassa ainoastaan muut asian oppimäärät ja vanhat valintakoeet. Jos ehdin, perehdyn vielä mafynetin sähköoppia, magnetismia ja vaihtovirtaa käsitteleviin lisätehtäviin.

2 kommenttia:

  1. Hyvä, että olet pitänyt vapaata, kun on siltä tuntunut! Nyt on enää loppukiri jäljellä :) Kannattaa miettiä jo pääsykoeviikolle jotain kivaa spessua tekemistä, niin aika hurahtaa sitä odotellessa!

    VastaaPoista