4/09/2017

VIIKKO 14


Maanantai: 2h 30min kemiaa
Tiistai: 9h 15min kemiaa fysiikka ja bilsaa
Keskiviikko: 6h biologiaa ja fysiikkaa + kemian monivalintoja
Torstai: 8h fysiikkaa ja kemiaa
Perjantai: 5h harjoituskoe + tarkistus
Lauantai: 1h 45min fysiikan monivalintoja
yht. 32,5h

Viikko lähti liikkeelle sellaisella päivällä, kun opiskelusta ei tullut yhtään mitään. Pääsykoestressi pääsi valloilleen, mutta onneksi avomiehen tsempit saivat seuraavana päivänä yrittämään täysillä. Koko loppu viikko menikin sitten paremmin, mutta perjantain harjoituskoe meni aivan penkin alle.

Ärsytti todella paljon, koska sain harjoituskokeesta vain 25% pisteistä ja tässä vaiheessa kaikista aiheista on kuitenkin tullut luettua. Huvinttavinta oli, että täyset pisteet tulivat kemian tehtävistä, vaikka aina olen pitänyt kemiaa heikkoutenani. Pitää pistää kunnon loppukiri biologian ja fysiikan osalta, mutta ainakin toistaiseksi peli ei ole menetetty!

Muistakaa, että huonon päivän voi aina jättää taakseen ja keskittyä tuleviin viikkoihin sitäkin tiukemmin:)

6 kommenttia:

 1. Voi että, muistan itsekin nuo huonot päivät, kun tuntui, ettei mistään tuu mitään. Mutta siis tosi tosi hyvin oot onnistunut jättämään ne fiilikset taaksesi ja keskittymään loppuviikkoon, hyvä sä!

  Peli ei missään tapauksessa ole menetetty, vielä ehtii vaikka mitä :) Saitko muuten kiinni, mistä tuo harjoituskokeen tulos johtui? Ei tarvii mulle sitä avata, mutta ainakin itselleni oli valaisevaa tajuta esim., minkä tyyppiset tehtävät koituu koetilanteessa kohtalokseni. Ja onneksi tässä on vielä aikaa kunnon loppukirille!

  TSEMPPIÄ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana sinä, kiitos taas piristyksestä!:)

   Sain kiinni missä meni vikaan, varsinkin kun itse kokeet tarkistan. Vaikka huonot pisteet ketuttavatkin, niin löytyihän sieltä selkeästi ne tehtävätyypit, jotka ovat toistuvasti menneet mönkään. Nyt ollaan hyvin kartalla sen suhteen, joten vielä ehtii kehittää nekin vahvuuksien puolelle.

   Niin ja iso osa pisteistä lähti aineistoon liittyvistä monivalinnoista, joita en laiskuuttani jaksanut tehdä, vaikka aika olisi riittänyt:D

   Poista
 2. Onko sulla käytössä joku Mafy-valmennus? :) mitä oot siitä tykännyt? (postauskin valmennuskurssista(MAFYsta voisi olla kiinnostava)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Mafynetti2 ja oon tykännyt kovasti!
   Postausta valmennuskurssista on tulossa, mutta vasta lähempänä pääsykoetta:)

   Poista
 3. Aika mieletön toi lähes kymmenen tunnin päivä.:D Ja hyvät tunnit oot saanut taas viikolta kokoon, mahtavaa! Huonoja päiviä on alkanut tulla täälläkin, tai lähinnä mulla on unen laadussa näkynyt stressi, vaikuttaa sitten jaksamiseen.. Mut tosiaan, katse vaan eteenpäin kohti palkintoa niin jaksaa paremmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:D Noi tunnit vierähti puolivahingossa, koska pidin ko. päivänä useamman tunnin taukojakin.

   Voi hitsit, toivottavasti saat nukuttua:/ Onneksi sulla on asenne kohillaan!

   Poista