4/04/2017

VIIKKO 13


Maanantai: 5h kemiaa ja biologiaa
Tiistai: 6h 45min biologiaa ja fysiikkaa
Keskiviikko: 4h 30min kemiaa ja fysiikkaa
Torstai: 8h 45min kemiaa ja fysiikkaa
Perjantai: 2h biologiaa
Yht. 27h

Postaus vähän venähti, kun viikonloppureissu vaati hiukan aikaa arkeen palaamiseen. Pahoittelut!

Maanantai alkoi kivasti sillä, että näin unta, jossa herätyskellon soidessa oli aina bilsan väittämä, ennen kuin sai painaa torkkunappia. Torkutin varmaan tunnin putkeen, kunnes mies herätti takaisin todellisuuteen! Olin siis oikeasti luullut, että torkkunapissa oli bilsan väittämä...

Olen myös pikkuhiljaa alkanut huomaamaan, että jotain olen tässä vuoden aikana oppinutkin. Esimerkkinä se, että löysin Mafynetin tehtävästä asiavirheen, minkä varmaan aikaisempina vuosina olisin vain sivuuttanut.
Vaikka tietoa onkin päässä, keskiviikkona meikäläiselle iski jokin ihan ihmeellinen blokki koko opiskeluun. Ensimmäistä kertaa niin pahana, etten oikeasti kyennyt lukemaan. Onneksi mies jaksoi kuunnella ja tsempata. Suosittelen kyllä jokaista purkamaan pääsykoestressiä jollekin, oli se henkilö sitten joku tuttu tai ammattilainen.

Viikonloppu meni kaveriporukalla mökillä. Tuli kyllä tarpeessa. Ajatukset hetkeksi muualle pääsykokeesta. Ihan en päässyt viikkotavoitteeseen, mutta tällä viikolla saan varmasti kirittyä.

Tsemppiä kaikille loppuviikkoon!:)

2 kommenttia:

  1. Pakko kysyä, että minkälaisen asiavirheen löysit? :D

    Näitä postauksiasi on kiva lukea, tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pilkottaa pikkuisen tossa kuvakollaasissa (oikea yläkulma), jossa tehtävässä oli hiukan epätarkasi laskettu UV-säteily ionisoivaan säteilyyn (koska sehan ei kuulu STUKin mukaan ionisoivaan SÄHKÖMAGNEETTISEEN säteilyyn). Lähetin palautetta, jossa toivoin että tarkentaisivat vähän tuota rajatapausta, että tarkoittavatko sähkömagneettista säteilyä vai ionisoitumista yleensä.

      Ei siis periaatteessa virhe, mutta kumminkin semmoinen että saattaisi hämmentää joitakin. Fyysiikkaa opiskelleena en voinut päästää tuota läpi sormien:D

      Poista