3/06/2017

VIIKKO 9


Viime viikko oli opiskeluineen kaikkineen rankka. Alkuviikosta voimia verotti kaksi työvuoroa ja opiskelutahti oli kova. Aloitin Mafynetin bilsan tehtävät ja yllätyin, miten helposti ko. aineen tavoitekäyrän yläpuolella pysyy. Samoiten fysiikassa ja kemiassa käyrät alkavat pikkuhiljaa nousta. Nyt kun Mafynettiä on päässyt kunnolla käyttämään, voin todeta kurssin lyövän Valmennuskeskuksen kurssit mennen tullen.

Joudun kuitenkin myöntämään eräänlaisen tappion omalla kohdallani: nimittäin flashcardeille minulla ei tällä hetkellä riitä aika. Ei ainakaan toivomallani tahdilla. En kuitenkaan halua ko. korttien teosta luopua, joten höllään vähän aikataulua niiden suhteen. Pitää kuitenkin muistaa, että viime vuonna vasta aloittelin tähän aikaan pääsykoelukemista ja nyt olen PALJON paremmassa vaiheessa. Pääpainoni kuitenkin on Mafynetin kahlaamisessa.

Rankan viikon jälkeen viikonloppu mökillä tuli tarpeen. Kävimme kiertämässä pienen karhunkierroksen ja tuollainen luonnossa tepastelu oli niin tarpeen. Myönnän kuitenkin välillä miettineeni bilsan termejä ja metsätyyppejä. Sain silti nollattua ajatukset takaisin sille tasolle, että uuteen viikkoon jaksaa lähteä reippain mielin.

Psst. Jos sulla on mielessä jokin postaustoive, kerro se ihmeessä kommentteihin!:)

5 kommenttia:

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Joku normaalin opiskelupäivän rutiinit tai sun rentoutumisvinkit opiskelun lomassa ois kiva! :) Ja hei tsemppiä keväälle! Itellä alkaa pääsykoe valmistautuminen ensi keväänä mutta kiva jo lueskella näitä blogeja etukäteen, sun blogi on kyllä ehdoton lemppari!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos:) Oho, oot kyllä ajoissa liikkeellä, mutta se on kyllä vaan positiivinen asia:D Kiva, että oot tykännyt:)

   Poista
 3. Itellä sama homma flashcardien kanssa, niitä ei vaan kerkee tekemään! Ehkä välillä kertaamaan, mutta ennemmin teen Mafyn tehtäviä, jotka kyllä melkee hoitaa samaa asiaa. :D Oon parina iltana käyttäny tiedesampo.fi apuna kertaamiseen, suosittelen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo onneksi Mafy teettää sen verran laajalla kirjolla tehtäviä! Toi tiedesampo on kyl näppärä. Oon sen noteerannut ennenkin, mutta voi olla että nyt se tulee osaksi kertaamista:)

   Poista