3/20/2017

VIIKKO 11


Maanantai: 6h 15min biologiaa ja fysiikkaa
Tiistai: 5h 30min biologiaa ja kemiaa
Keskiviikko: 3h 30min fysiikkaa
Olin tosi väsynyt, joten päivä jäi vähän lyhyeksi. Illalla olin myös kaverin synttäreillä.
Torstai: 3h 30min fysiikan monivalintoja
Tämä päivä piti pitää vapaata, mutta koska en juonut kaverin synttäreillä mahapöpön takia, sain inspistä lukea muutaman tunnin.
Perjantai: 5h biologiaa ja kemiaa
Lauantai: 6h kemiaa ja fysiikkaa
Sunnuntai: 1h fysiikkaa
yht. 30h 45min

Pahoittelut, että postaus venyi tiistaihin, mutta olen lukenut toden teolla viimeiseen fysiikan tenttiin. Viime viikolla pääsin lukutuntien kohdalla tavoitteeseen. Pyrin siis lukemaan n.30-35h viikossa ja kunhan se tuntuu rutiinilta, nostan tunnit 35-40h/vko. Näin ehdin tottua suurempaan lukutahtiin väsymättä. Yllätyin myös miten paljon jo neljän tunnin lisääminen lisäsi etenemistä! Pidin myös pari kevyempää päivää, mikä oli sekin omalla tavalla leppoisaa.

Viime viikolla kärsin jostain ihmeellisestä mahapöpöstä, minkä vuoksi olin koko ajan väsynyt ja vatsa kuralla. Saatoin helposti tarvita useamman tunnin nokosia, mikä oli pois lukemisesta. Onneksi väsymys ei enää paina ja vatsakin toimii vähän paremmin. Toivotaan, ettei tälle keväälle iske enempää sairastelua. Saati kesäkuun alkuun, sillä varattiin pidennetty viikonloppu Pariisiin. Tuota kelpaa odotella lukemisen lomassa!

2 kommenttia:

  1. Mie nyt vähän spämmäilen, mutta en ole kerennyt lukea blogeja aikaisemmin niin kommentit tulee vähän myöhässä.:D Mutta sulla siis on mennyt tosi hyvin viikko, toivottavasti pysyy tahti yllä! Itelläkin tuntuu et olen saanut nostettua tuntimäärää ihan huomaamatta, hyvä me!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tää on kirjaaminen on kyllä nostanut tuntien määrää:D Juuri kuten sanoit, hyvä me!

      Poista