3/13/2017

Lukupäivä 1303


Klo 8:00 Ollaan sovittu lukupiiri lipastolle. Käyn ostamassa kivennäisveden piristämään hiukan aamuväsyä olemusta. Aiheenamme olivat maksa ja munuaiset, joista jälkimmäisen rakenne oli meikällä ihan hakusessa.
Klo 9:00 Lukupiirin jälkeen jäädään vielä lueskelemaan bilsaa. Minä teen Mafynettiä ja toinen lukee BI3-kirjaa.
Klo 10:05 Yliopiston kirjastoon alkaa valua sen verran porukkaa/melua, että lähden kotiin.

Klo 10:45 Opiskelut jatkuu biologian osalta. Käyn aina välissä laittamassa pyykkejä kuivumaan/uuden koneellisen pyörimään.
Klo 12:30 Nälkä alkaa kurnimaan, joten käyn tekemässä pari ruisleipää tonnikalatuorejuustotäytteellä. Mies on tuonut jälkkäriksi vanilijavanukasta, joten lusikoin sen kahvin kanssa. Taustalla pyörii Hitleristä kertova dokkari, mutta meikäläisen katse uppoutuu puhelimen maailmaan.

Klo 13:30 Jatkan bilsan tehtäviä.
Klo 14:00 Iskee odottamaton nokostelutauko. Näitä iskee todella harvoin, mutta jos vireystaso on selkeästi liian heikko, pienet nokoset ovat mielestäni tarpeen.

Klo 14:30 Uudella energialla fysiikan kimppuun!
Klo 16:00 Saan tehtyä kertaustehtävät, mutten jaksa vielä siirtyä uuteen aiheeseen. Aloitan kokoamaan itselleni fysiikan monivalintatehtäviä. Opin parhaiten kirjoittamalla, joten samalla tulee kerrattua kaikkien aineiden teoriat kertaalleen. Tarkoitus olisi käydä monivalinnat läpi lukupiirissä viimeisillä viikoilla, jolloin voidaan vielä keskustella väittämistä.
Klo 17:00 Kirjat kiinni. Periaatteessa pitäisi vielä laskea fysiikkaa, mutta aivot ovat sen verran puhki, että nyt riittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti