4/04/2018

Huono viikko 14


Viikko lähti liikkeelle sellaisella päivällä, kun opiskelusta ei tullut yhtään mitään. Pääsykoestressi pääsi valloilleen, mutta onneksi avomiehen tsempit saivat seuraavana päivänä yrittämään täysillä. Koko loppu viikko menikin sitten paremmin, mutta perjantain harjoituskoe meni aivan penkin alle.

Ärsytti todella paljon, koska sain harjoituskokeesta vain 25% pisteistä ja tässä vaiheessa kaikista aiheista on kuitenkin tullut luettua. Huvinttavinta oli, että täyset pisteet tulivat kemian tehtävistä, vaikka aina olen pitänyt kemiaa heikkoutenani. Pitää pistää kunnon loppukiri biologian ja fysiikan osalta, mutta ainakin toistaiseksi peli ei ole menetetty!

Tuollaisen tekstin kirjoitin aikalailla vuosi sitten viikosta 14 eli juuri tänään alkavasta viikosta. Muistan todella elävästi sen tunteen, kun mikään ei tunnu onnistuvan, pääsykoe lähsetyy ja stressitaso on katossa. Älä säikähdä niitä tunteita, niitä tulee lähes kaikille. Anna niiden tunteiden tulla, olla hetken aikaa ja päästä sitten niistä irti. Keskity sitten siihen, mitä voit tehdä asialle. Jos paha päivä iskee ja tuntuu, ettei tunteilleen voi mitään, niin suosittelen kuuntelemaan tämän linkin videon. Kyseessä on psykoterapeutti ja työterveyspsykologi Arto Pietikäisen tekemä harjoitus, jonka avulla meikäläinen on ainakin saanut pahimmat stressiaallot rauhoittumaan.

Tsemppiä ihan hurjasti! Koeta jaksaa vielä hetki!

6 kommenttia:

 1. Tätä tsemppausta tarvin juuri nyt! Kiitos❤️ Viimeksi lääkispaikka jäi puolen pisteen päähän ja oikaisupyyntö ei mennyt läpi. Tuntuu loputtomalta urakalla tää välillä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei hitsit sulla on kyl ollu tosi lähellä! Varmasti ottaa voimille, mutta usko pois, se on sen arvoista! Isot tsemppihalit<3

   Poista
 2. Kiitos kirjoituksesta ja tsempeistä! ❤ Tästä saa voimaa loppurutistukseen ja on ok, että välillä on niitä epätoivoisempiakin päiviä. Se kuuluu pelin henkeen ja niistä vaan pusketaan sitten läpi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppa hyvä:) Puhut juurikin asian ytimestä, kovasti jaksamista sinne!

   Poista
 3. Juu huono viikko todellakin :( Flunssa iski just pääsiäisenä ylppäreiden jälkeen. Noh ens vuonna sit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei nyt vaan lepoa ja sit ku on voimia, niin vielä viimeinen puristus! Vaikkei sisäänkään pääsisi niin ihan KAIKKI työ on eteenpäin:)

   Poista