2/14/2017

Tämänhetkinen lukurutiini

Tältä näyttää tämänhetkinen "lukujärjestykseni". Opiskelen viitenä päivänä viikossa ja aktiivista lukuaikaa kertyy kuusi tuntia. Aamut ovat itselläni tehokkainta lukuaikaa, joilloin jaksan painaa kolme tuntia putkeen ilman taukoja. Fysiikassa ja kemiassa päivät vaihtelevat vuoroviikoin eli jos olisin mennyt viime viikon tuolla lukkarilla, ensi viikolla lukisin kolmena päivänä fysiikkaa ja kahtena kemiaa. Illat olen pyhittänyt kotijutuille ja muille menoille. Opiskelisin muuten varmaan kuutenakin päivänä, mutta teen töitä parina päivänä viikossa (yleensä viikonloppuisin) ja tahdon pyhittää niinä päivinä jäävän ajan lepäämiseen

Kuten näkyy, bilsassa en ole aloittanut vielä Mafynetin tehtäviä. Vielä kaksi viikkoa teen muistiinpanoja ihmisbilsasta ja flashcardeja. Vaikka se onkin viivyttänyt varsinaisten tehtävien aloittamista, olen saanut kuitenkin kerrattua kaikki kurssit syksyn jäljiltä. Saattaisi nimittäin mennä muutama tovi muistaa jotain BI3 kurssista, jota olen viimeksi opiskellut syyskuussa.

Tämä lukkari on puolestaan mitä tapahtuu muistiinpanojen kirjoittelun jälkeen. Biologialle olen varannut kolme tuntia enemmän kuin fysiikalle ja kemialle, joista olen jo Mafynetin tehtävät aloittanut. Lisäksi "extra" biologiasta voin typistää, mikäli muita pakollisia menoja tulee keskelle lukupäiviä.
Iltaisin pyrin harjoittelemaan flashcardeilla ja tekemään Valmennuskeskuksen soveltavia tehtäviä, jos päivällä en ole ehtinyt. Flashcardien avulla saan kerrattua asioita pitkin kevättä, etteivät pikkutarkatkaan asiat ehdi unohtua ja soveltavat tehtävät auttavat pitämään mielessä vaikeampia tehtävätyyppejä.

Millainen lukurutiini muilla kanssalukijoilla on?:)

6 kommenttia:

 1. Mää luen aina kolmena päivänä viikossa 8-16 aamupäivän yhtä ainetta ja iltapäivän toista :) sitten kahtena muuna arkipäivänä on valmennuskurssia 6h ja lauantaina 10-13 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa tosi hyvältä!:)
   Kuulostaa jopa vähä samalta ku mulla, mutta sulla on toki valmennuskurssia:)

   Poista
 2. Joo aika samanlaisella tyylillä mennään :) hyvä me :)

  VastaaPoista
 3. Ilmeisesti pystyt keskittymään täyspäiväisesti hakemiseen? Ei koulua/työtä tms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi, näin tämän kommentin vasta nyt.
   Kyllä, minulla oli yliopistolta muutama kurssi, muttei läsnäolopakkoa, joten luin lähinä päivää paria ennen tenttiä ja yritin päästä vain läpi.
   Kyllä, tein myös osa-aikaisesti töitä, n. 2-4 vuoroa viikossa. Arkisin iltavuoroa klo 16 eteenpäin ja viikonloppuisin joko aamua tai iltaa.

   Poista