8/21/2017

Reilu viikon verran denttari


Takana on reilu viikko hammaslääkistä ja kyllähän se hyvältä tuntuu. Vieläkään en ole sisäänpääsyä tajunnut, vaikka kuinka mikroskoopilla tarkastelisi. Edes latinan opettelu ei ole sitä iskostanut.
Ihan alkuun päivät koostuivat lähinnä johdatus/infoluennoista. Vasta viime viikon puolesta välistä eteenpäin luennot ovat lähteneet rullaamaan kunnolla. Läppärikin on päässyt ensimmäisiä kertoja opiskelukäyttöön!

Vaikka päiviin ei ole mahtunut paljoa luennoilla istumista, pienrymänohjaajamme eli PRO:t ovat huolehtineet ohjelmasta. Uusiin ihmisiin ja varsinkin omaan pienryhmään tutustumista on ollut paljon. On ollut leikkimielistä rastikisaa, kaupunkisuunnistusta pyörillä ja piknikkeilyä. Omaksi onnekseni meillä on aivan ihana pienryhmä, joka jaksaa heittäytyä! Näiden tyyppien kanssa jaksaa kyllä kulkea luennosta/tapahtumasta toiseen. Puhumattakaan siitä, että ensimmäinen excu (=opiskelijapiirien opintomatka/tutustumisretki) ja fuksisuunnistus ovat vasta edessä päin! Innolla odotan, tämä fuksi kiittää ja kuittaa tältä erää.

Ps. Netin kanssa on pieniä teknisiä ongelmia, joten postaustahti saattaa olla vielä muutamia viikkoja hitaanpuoleinen. Postauksia on kuitenkin tulossa eli ei hätiä:)

5 kommenttia:

  1. Kuulostaa niin kivalta! Päätin että itsekin saan ensi syksynä kertoilla omista opiskelijajutuista! :D

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa tosi hyvältä lukuvuoden alulta:) Tämmöset on tosi kivoja tilannepäivityksiä, toivottavasti jaksat kirjotella lisää vastaavia aina välillä! Voin niin kuvitella ton fiiliksen; itekään en varmaan sitte (ens syksynä?!) fuksina tajua että oon päässy sisälle:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista ja kiva, että tykkäät:)
      Joo tää fiilis on aika jännä:D

      Poista