8/02/2017

Elämänpäivitys ja blogikuulumisia


Olen viimeiset viikot ollut eräänlaisessa muutosprosessissa, koska siitä lähtien kun tulokset tuli, elämäni on pitänyt järjestellä ihan uudelleen. Asuin poikaystäväni kanssa ihanassa kolmiossa, mutta heinäkuussa mies muutti Rovaniemelle töihin. Kolmio kävi liian isoksi meikäläiselle sekä neliöiltään, että vuokraltaan. Heinäkuu menikin sitten hyvistä vuokra-asunnoista kilpaillessa ja uusien vuokralaisten metsästyksessä.

En osannut alkaa haaveilemaan fuksivuodesta, koska enhän edes tiennyt missä osoitteessa olisin heinäkuun jälkeen. Nyt voin vihdoin todeta, että ihana kaksio löytyi ja tavarat alkavat löytää pikkuhiljaa omat paikkansa. Voin myös ensimmäistä kertaa olla aidosti innoissani syksystä, vaikken oikein vieläkään käsitä, että sisällä ollaan.

Työvuorojakaan ei ole jäljellä kuin viisi kappaletta, jonka jälkeen sanon heipat Heselle ainakin toistaiseksi. Ihanaa keskittyä pelkästään opiskeluun, eikä yliopisto+pääsykoe+työt kombinaatioon. Vaikka viime vuonna löysinkin hyvän rytmin näiden tasapainotteluun, olen todella helpottunut. Haluan kuitenkin panostaa opiskeluun, eikä oma jaksamiseni ehkä kestäisi enää töitä sen ohella. Tiedän sen sopivan joillekin, mutta minulle ei. Kaksi vuotta tuota tasapainottelua oli ihan tarpeeksi.

Blogin suhteen minulla on suunnitelmat vähän auki. Blogia tulen jatkamaan, se on selvä, mutta sisältö on vähän hakusessa. Siinä tarvitsen teidän apua, sillä tiedän siellä ruudun toisella puolella olevan sekä pääsykokeeseen valmistautuvia että sisäänpäässeitä. Millaisia postauksia toivotte? Enemmän hampaalla opiskelusta vai lukuprojektista vai molemmista?

6 kommenttia:

 1. Molemmista, ja vaikka ihan arkisista aioistakin olisi kiva lukea! :)

  VastaaPoista
 2. Täällä Oulun hampaalta vielä ulos jäänyt krhm tuleva kollega, jota kiinnostais erityisesti kuulla mahdollisimman paljon hampaalla opiskelusta:) motivois varmasti ja tuskin olen ainut! Olisi myös kiva kuulla sun mietteitä, että mitkä oli avaintekijöitä sisäänpääsyssä ja millanen koko urakka oli. Sellainen älyvuototyylinen sisäänpääsytarina, tiiätkö!
  Ylipäätään oon tykännyt hirveästi lukea sun blogia (myös sitä toista aikoinaan), koska sun tilanne on aika samanlainen kuin mun. Aspatyötä ja lukemista on tullut tässä pari vuotta harrastettua, ja tämä vuosi saa jäädä viimeiseksi:D itse en tosin vieläkään uskaltanut ottaa fy tai ke -opiskelupaikkaa vastaan, joten mafyllä mennään

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ja toiveista:)
   Koko tarinahan mulla löytyy välilehdistä eli sieltä vain klikkailemaan! Hauska löytää myös vanhan blogin lukijoita:D Tsemppiä kovasti ensi vuoteen!

   Poista
 3. Kiinnostaa !! Terv. nykyinen abi, joka haluaais juts oulun hammaslääkikseen. Olit siis ottanut jo paikan vastaan fysiikan alalta, niin luuletko että olisit päässyt ns. nopeammin sisään lääkikseen jos et olisi menettänyt ensikertalaiskiintiötäsi ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En usko:) yliopisto tarjosi niin suuren lisäopin että se oli ensikertalaisuutta suurempi etu (ainakin mulle)

   Poista