1/15/2017

VIIKKO 2


Kevätlukukausi ei alkanut ihan niinkuin piti. Minulla nousi nimittäin kuume sunnuntaina, joka veti sohvan pohjalle vielä keskiviikkonakin. Normaalisti olen kuumeessa maksimissaan päivän, mutta tällä kertaa kuume/lämpö ei meinannut millään lähteä. Keskiviikkona ja torstaina kykenin onneksi lukemaan pieniä pätkiä, mutta taukoja oli pakko pitää jatkuvasti.

Olen todella tyytyväinen, etten omaa enään killerilukusuunnitelmia. Menetetyistä lukupäivistä huolimatta aionastaan Mafynetin aloitus siirtyi ensi viikkoon. Lisäksi biologiassa oli kevyenä aiheena luusto ja lihakset, joista viime vuoden valintakokeessa oli enemmän tehtäviä. Vaikka ikinä ei mitään saisi olettaa, en silti usko, että tämän vuoden kokeessa pyydetään uudestaan nimeämään lihasten/nivelen rakenteita tai kertomaan missä on mitäkin kudosta.

Sairastelu loppui kyllä kreivin aikaan sillä ensi viikolla näkymissä on sähkömagnetismin tentti (ihan täyttä hepreaa verrattuna lukioon) ja neljänä päivänä töitä. Puhumattakaan luennoista ja kurssitehtävistä! Wish me luck...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti