12/17/2016

Joulukuun lukufiiliksiä


Pikkuhiljaa syksyn urakointi alkaa tuntua kropassa. Yliopiston tentit ovat sakottaneet lukemista ja harmikseni joudun kaiken lisäksi uusimaan osan. Ajatellaan kuitenkin positiivisesti, että viimeistään huhtikuussa loppuu yliopiston tuoma kuormitus ja sen jälkeen voin sanoa haikeat heipat fysiikalle.

Tälle vuodelle olisi vielä jäljellä korvan ja silmän muistiinpanot, sekä flashcardit Mooli5 ja Physica8 kirjoista. Huomenna on viimeinen tentti ja tiistaina semmoinen killeripäivä, että voin jäädä loppuvuodeksi lomalle (lue: töihin).

Mitenkäs loma? Olen hiihdonopettajana Rukalla ja vuoden vaihdan täällä Oulussa. Viimeinen lomaviikonloppu menee matikan tenttiin lukiessa, mutta se on sopivan kevyt palautus ennen kevään opiskelurumbaa.

Pääsykokeisiin en ajatellut sen suuremmin lukea, aivot tarvitsevat tämän syksyn jälkeen tauon. Olenhan kuitenkin lukenut aikamoisella työtahdilla elokuusta lähtien. Tietenkin jos jaksaminen sallii, en pidä pahana ideana flashcardeilla harjoittelua. Mutta kuten sanoin, loman pidän silti lomana pääsykokeista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti