8/17/2016

Elokuun lukufiiliksiä

1.8. eteenpäin meikäläinen on pikkuhiljaa päässyt lukemisen makuun. Heti alkuun tuli ongelmia, kun yliarvioin oman jaksamiseni iltavuorojen kanssa. En esimerkiksi arvioimastani kuudesta lukutunnista jaksanut suorittaa kuin kolme. Onneksi suunnitelma on ollut sen verran "löysä" että kiriminen on sujunut ilman kellon ympäri lukemista. Toisin sanoen - aikataulussa ollaan (self high five)!

Kemia ja bilsa ovat sujuneet hyvin, ja musitiinpanojen kirjoittaminen on tuntunut tosi kivalta. Bilsaan motivaatiota on tuonut veljeltä lainatut Lukion biologia-kirjat, koska BIOS-kirjasarjan olen kolunnut niin tarkkaan läpi. Fysiikan muistiinpanoista - noh, niitä ei ole. Mua ei kiinnosta pätkän vertaa kirjoittaa kaavoja ja teorioita, jotka päässä tuntuvat varsin itsestäänselviltä. Ehkä sitten, kun alan laskemaan enemmän niin vihkolle tulee taas käyttöä.

Toinen blokki on tullut laskujen suhteen. Ensi viikolla on mekaniikan kesätentti ja siihen liittyen olen yrittänyt tehdä laskuharjoituksia - tuloksetta. Tiedän, että laskujen makuun pääsisi vaan laskemalla, mutta kun se kynnys on kesän jälkeen niin korkea. Onneksi uusien kurssien alkaminen syyskuussa tuo laskurutiinia (ja mielenkiintoa) hiukan enemmän.

Ainiin ja niitä flashcardejakin pitäisi alkaa raapustaa. Oon hiukan hukassa, että miten niitä kannattaisi tehdä (muistiinpanoista, kirjoista ennen/jälkeen muistiinpanojen). Vinkkejä otetaan vastaan!

2 kommenttia: