9/22/2016

Syyskuun lukufiiliksiä


Yliopiston kurssit ovat pärähtäneet käyntiin ja muu arki alkanut pyörimään niiden ja lukusuunnitelman ympärillä. Olen tahkonut tasaisen tappavasti biologian 1 ja 3 kursseja, mutta aiheissa joudun pomppimaan yliopiston evoluutiokurssin takia.

Kemiassa olen menossa tasapainolaskujen teoriassa ja sitten onkin jo puolet kemian aiheista käytynä läpi. Laskuja en ole vielä tehnyt, mutta yliopiston analyyttisen kemian kurssi on tuonut hyvää kertausta liuoslaskuihin.

Fysiikan vihkokin on täyttynyt pikkuhiljaa teorioista. Yliopsiton mekaniikan tentti meni läpi eli takataskusta löytyy vahva mekaniikan osaaminen ja 6 opintopistettä tälle vuodelle. Seuraaaksi olisi tarkoitus opiskella 2 kurssi eli termofysiikka.

Minusta on huvittavaa, että alan aina panikoimaan keskiviikkona sitä kuinka monta asiaa on vielä tekemättä, mutta perjantaisin olen valmis viikonloppuun n. klo 12. Ehkä aivot eivät ole vielä tajunneet, ettei kiirettä ole ja voin huoletta viettää vapaailtaa lukupäivän jälkeen.

2 kommenttia:

  1. Moikka!
    Kiva, kun kirjoittelet tällästä blogia! Oon hyvinkin samanlaisessa tilanteessa, joten helppo samaistua sun kirjoituksiin. Lukemiset aloitettu hiljalleen myös täällä.
    Mihin kaupunkiin ajattelit hakea? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla ja tervetuloa:) Haen Ouluun, entä sää?

      Poista