5/31/2018

Fuksivuosi: huhti- ja toukokuu

Huhtikuussa pakollista koulua alkoi olla enemmän, koska lukkariin iski peruselvytyksen kurssi, psykologia luentoineen ja ryhmätapaamisineen sekä meille hampaalaisille hammasmorfologia. Pari ryhmätyötä paneelikeskustelun muodossa ja psykologian esitelmä englanniksi. Paljon kaikkea. Lisätään vielä muutto isälle kylppäriremontin ajaksi.

Viimeinen kuukausi koulua sisälsi pakollista opetusta pahimmillaan klo 8-17, mutta onneksi kyseessä ei ollut mitenkään raskaita kursseja. Raskas viimeinen kuukausi silti oli, sillä täydeltä tuntuvan lukkarin lisäksi piti lukea biokemian lopputenttiin, joka oli 7.5. Tiistaina 8.5 oli vielä psykologian ja englannin integroitu "konferenssi" eli esitelmien pito ja siinäpä kouluvuosi sitten olikin. Koulu tuntui loppuvan kuin seinään, mutta laskua pehmensi vielä viimeinen psykologian 5 sivun essee.

Blogi on pitänyt hiukan lomaa, mutta tulossa ovat ainakin kevään fuksikurssit koottuna ja ajatuksia tämän vuoden pääsykokeesta, joten stay tuned! Muutoin kesäkuulumisia löytyy paremmin täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti