10/19/2016

Lokakuun lukufiiliksiä ja suunnitelmien muutosta

Olen kärsinyt hiljattain motivaationpuutteesta ja jonkin sortin melankoliasta. Teen aiheesta oman postauksen, joten ei siitä enempää tällä kertaa. Pääasia, että nyt voin jo paremmin ja olen saanut uusia tuulia lukusuunnitelmaan.

Biologiassa tällä hetkellä aiheena solut, joten mielenkiinto on pysynyt vireänä. Moni lääkikseen hakija varmasti allekirjoittaa lukevansa mieluummin solun osista kuin populaatioekologiasta.

Fysiikan opiskelu on meinannut kertyä aina viikonlopuille, mutta aikataulussa ollaan ja tällä viikolla tavoitteena saada aaltokurssi loppuun. Yritän kirjoja lukiessani miettiä, että keväänä voin keskittyä harjoituksiin, kun kaikki kirjat on koluttu läpi kuvatekstejä myöten.

Kemiassa olen turhautunut jatkuvasti. Tein viime vuonna todella kattavat muistiinpanot, joita olen melkein copy-paste tekniikalla kirjoittanut uudestaan. Ei siis ole ihme, että kemian opiskelu kyllästyttää. Siksi ensi viikosta lähtien hylkään musitiinpanojen tekemisen ja alan tekemään niiden sijaan flashcardeja. Opiskelua sekin, mutta vähän erilaisella twistillä. Flascardien teko siirtyy muihin aineisiin varmaan sitten lähempänä joulua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti